Kuha tanya
Tartalom
 
Szállás

Felújítás miatt átmenetileg nincs szállásunk. 

Bővebben itt...      (katt a felíratra)

 
A mi kecskesajtunk!

KATT A SAJTRA!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Receptek
Receptek : Balzsamozott kecskesajt:

Balzsamozott kecskesajt:

  2003.08.13. 22:00

Nagyon finom és különleges étel.

 

Hozzávalók: 14 dkg félkemény kecskesajt, 2 kisebb fej vöröshagyma, 10 dkg cukor, 0,5 dl
balzsamecet, 0,5 dl édes fehérbor, só, liszt

A hagymát 1 cm vastag karikákra vágjuk. A cukrot a serpenyőben karamellizáljuk, beletesszük, beletesszük a hagymakarikákat, majd sózzuk. Ha egy kis levet eresztett meglocsoljuk a balzsamecettel és a fehérborral. Addig pároljuk, míg a leve vissza nem sűrűsödik. A kecskesajtot felszeleteljük, lisztbe forgatjuk és rostlapon pirosra sütjük. Tálaláskor a párolt hagymát a tányér közepére halmozzuk, ráhelyezzük a kecskesajtot, majd meglocsoljuk a balzsamos szafttal. Díszíthetjük borban áztatott mazsolával.

 
Aktuális

A képek és szövegek folyamatos feltöltés alatt vannak. Ami még lesz: bővülő képtár, rövid leírások, vidám történetek a tanya életéből.


Kis türelmet kérünk mert tehenet és kecskét fejünk, finom sajtot készítünk (amiről fotót is találtok majd).

 
Elérhetőségünk

Kuha-tanya
2627 Zebegény
Bő-Szob 1.
Telefon: 06-30-634-6579

e-mail: kuhatyanya@gmail.com

 
Rólunk írták

 

KATT AZ ÚJSÁGRA!

 
Öcsi és kedvencei
 
Bekukkantók
Indulás: 2003-07-21